Alergeni

Produsele noastre pot conține alergeni.
Pentru mai multe informați va rugăm să ne contactați.
LISTA cuprinzând ingredientele prevăzute la art. 7 alin. (6^2) și (11) – (14)

siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroză*);

maltodextrinele obținute din grâu*);
siropurile de glucoză obținute din orz;
cerealele folosite la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice

gelatină de peste folosită  suport pentru preparatele de vitamine sau carotenoide;

gelatină de peste sau ihtiocolul folosit la limpezirea berii sau a vinului.

Arahide și produse derivate

uleiul și grăsimile de soia, complet rafinate*);

amestecul natural de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obținuți din soia;

fitosteroli și esteri de fitosterol derivați din uleiuri vegetale extrase din soia;

esterul de stanol vegetal produs din sterolii obținuți din uleiuri vegetale extrase din soia.

 

zerul folosit la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice;
lactitolul.

esterul de stanol vegetal produs din sterolii obținuți din uleiuri vegetale extrase din soia.

Fructe cu coajă, de exemplu migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) și produse derivate, exceptând nucile folosite la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice.