Termeni și Condiții

Conținutul acestui site este proprietatea GatitAcasa.ro si nu poate fi utilizat sau reprodus decat cu consimtamantul scris al titularilor drepturilor de proprietate, imaginile folosite sunt proprietatea noastra si sunt folosite cu titlu de prezentare, neconstituind obligatii contractuale.

Prin accesarea siteului Gatitacasa.ro nu se confera utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor titularului drepturilor de proprietate fara acordul prealabil in scris al acestuia.

Comanda de mancare se va face dupa agrearea meniului propus, pretului, numarului minim de portii, ambalarea mancarii comandate facandu-se in ambalaje de unica folosinta prin termosudare, la temperaturi ridicate. Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect, continut etc.).

Preturile aferente produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului GatitAcasa.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.

Plata produselor comandate de pe site-ul Gatitacasa.ro se poate efectua:
– prin OP sau numerar la termen pentru clientii cu care incheiem un contract de catering corporate, pentru evenimente de companie sau pentru masa pranz angajati.
– cu bonuri de masa la livrare pentru clientii apartinand unei firme cu care avem contract in derulare.

Gatitacasa.ro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta, pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului nu mai sunt de actualitate sau au fost afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea preparatelor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la comenzi@gatitacasa.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora.

Raporturile juridice dintre Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.Prin folosirea site-ului Gatitacasa.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Gatitacasa.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Gatitacasa.ro, utilizarea acestui site implica acordul in totalitate asupra termenilor si conditiilor specificate mai sus.